Gentofte Privat Rengøring

Gentofte Privat Rengøring

Gentofte Privat Rengøring 935 1024 Hansen

Privat rengøring er en tillidssag. Når vi fra MSH Rengøring skal gøre rent i et privat hjem, så har vi respekt for dit hjem, dine private ejendele og dit hjems atmosfære. Rengøring hos private er ikke industri. Et hjem er et personligt sted. Du skal have tillid til, at de, som kommer og gør rent hjemme hos dig, har forståelse for disse ting. Vi har stor erfaring med privat rengøring, og vi har fået mange dejlige tilbagemeldinger fra kunder, som har været glade og tilfredse med vores arbejde.

Hos MHS Rengøring  er vi professionelle. Det vil sige, at det faglige naturligvis har højeste prioritet. Vi har øje for de små detaljer og samtidigt fokus på helheden. Når vi gør rent på dit badeværelse, så gør vi det efter alle kunstens regler, så det er funklende rent og skinnende blankt, når vi er færdige. Vi er eksperter i at se de små kroge, hvor skidtet kan gemme sig, så der kommer vi også ind. Det er muligt, at du aldrig opdager det, men vi ser det og er opmærksomme på de små ting.

Vi kæler for dit hjem

Det første du ser, når du kommer hjem, efter at vi har gjort rent, er din entre eller hall. Dette er hjemmets åbning, for dig og dine gæster, så her skal alt være rent og fint. Man skal føle sig velkommen, når man træder ind ad døren til et privat hjem. Entreen skal derfor altid være pæn og rengjort, så man får det bedste indtryk fra start. Det er noget, vores personale er klar over. Derfor gør de sig umage i hjemmets første rum.

Når vi kommer ind i din stue, så er det med respekt for din personlige smag og stil. Vi gør rent på de store flader og i de små kroge, så alt fremstår rent og nydeligt. Vi har fornemmelse for stemningen i dit hjem, og er varsomme med dine personlige ting. Både møbler, billeder på væggene og genstande, der er til pynt. Du skal føle dig hjemme i din stue, også når vi har været på besøg. Det er afgørende for os, at du oplever, at vi respekterer dit private hjem.

Dit køkken skal funkle af friskhed

Køkkenet er stedet, hvor maden tilberedes. Her er rengøring ekstra vigtig. Vores personale har stor erfaring i at rengøre private køkkener, så bakterier ikke får lejlighed til at blomstre. Vi ved, at private køkkener også er private rum, så også her respekterer vi det personlige præg. Vi har fokus på helheden, men også blik for detaljerne. Vask og skabe bliver funklende rene. Du kan glæde dig til at tage dit køkken i brug, når vi har været der.

Gulvet i køkkenet skal naturligvis både støvsuges og vaskes grundigt så alt skidt kommer væk. For køkkenet skal være et rent rum. Her er det altid godt at lade professionelle komme til. En professionel rengøringsmedarbejder kender jobbet i detaljen, så ikke en plet går fri. Det er en æressag for MSH Rengøring, at vores kunders private køkkener står rene og klar til brug, når vi har været på besøg.

Renhed i alle hjemmets rum

Når du skal i seng om aftenen, så kan du forvente at træde ind i et soveværelse, der fremstår frisk og rent, og indbydende til at sove i. Nullermænd under sengen bliver fortid, når du får gjort rent af MSH’s medarbejdere. Vi ved, at frisk og ren luft giver den bedste søvn. Derfor kommer vi ind i alle kroge, når vi gør rent i dit soveværelse.

Er der kontor og andre værelser i hjemmet, så får de alle samme kærlige og kyndige behandling af vores professionelle personale. Lige som trapper til kælder og første sal bliver gjort rene efter alle kunstens regler. Også her vil det professionelle touch skinne igennem. Vi ved, hvor vigtigt det er, at hele hjemmet er rengjort på bedste vis.

Fagligheden i top

En professionel rengøringsmedarbejder har sin faglige stolthed, nøjagtigt lige som andre faggrupper. Vi sætter en ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde. Og vi glædes dagligt over de mange gode tilbagemeldinger vi får fra kunder, der har lyst til at sige os tak for vores indsats. Mon ikke vi alle kender til glæden ved at blive værdsat? Vi bliver endnu bedre til vores job, når vi oplever at kunderne får glæde af det vi laver.

Vi tager vores arbejde alvorligt, og vi har stor respekt for alle vores kunder. Vi er meget taknemmelige for hver eneste opgave, vi får, og gør os altid umage. En privat rengøring kan virkelig anbefales.